Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مراسم معرفی و تقدیر از پژوهشگران و راهبر میز تخصصی برتر پژوهشکده بیمه، امروز 25 آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش، با حضور دکتر سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران و همراهی مجازی دکتر سیدمحمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران، در محل در پژوهشکده بیمه برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این نشست دکتر حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه، ضمن تبریک هفته پژوهش و اشاره به اهمیت پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه در سطوح خرد و کلان گفت: بنگاه‌های اقتصادی برای کسب سهم بازاری و سود بالاتر(در سطح خرد) همواره در حال رقابت بوده و مهمترین ابزار آن‌ها برای ارتقاء و بهبود محصولات و خدمات و ارائه محصولات جدید و بهبود رضایت مشتری، پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه است و مطالعات نشان داده است صنایعی که به پژوهش و ‌تحقیق‌و‌توسعه توجه دارند نسبت به صنایع دیگر از سودآوری بالاتری برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در سطح ملی نیز  رقابت پذیری بیشتر از تحقیق و توسعه قوی تر حاصل می شود.  وی با اشاره به سهم ‌تحقیق‌ و ‌توسعه چند کشور از تولید ناخالص که بعضا تا ۵ درصد بالغ می شود، وضعیت کشور را  با سهم ۰،۸۳ درصدی مطلوب ندانسته و این را در بلند مدت باعث عقب ماندگی نسبی کشور از رقبای منطقه ای دانسته که می تواند هشدار دهند باشد.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به  گزارش مکینزی در خصوص مقایسه صنعت بیمه با  چند صنعت دیگر، وضعیت تحقیق و توسعه در صنعت بیمه به ویژه در حوزه فن آوری های نوین را نامناسب و آن را عامل ضعف جدی سودآوری و بهره وری صنعت دانست، که به نظر میرسد وضعیت صنعت بیمه کشور نیز چنین باشد.

دکتر کردبچه تأکید کرد: پژوهشکده بیمه با حمایت بیمه مرکزی و مشارکت صنعت بیمه  و با اجرای برنامه‌های مناسب  تلاش کرده که در حوزه ارتقا پژوهش در صنعت بیمه و کاربردی تر شدن آنها حرکت نماید. وی  همچنین ابراز امیدواری کرد که پژوهشکده بیمه با برنامه‌های جامع بتواند این وضعیت را در سال‌های بعد بهبود بخشد.  

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: پژوهشکده بیمه تحقیق و توسعه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟