Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@20:58:41 GMT

رشد صنعت بیمه در کشور واقعیت دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۰۷۴۰

رشد صنعت بیمه در کشور واقعیت دارد؟

رئیس سابق پژوهشکده بیمه مطرح کرد: بیمه‌ی عمر به عنوان ابزاری برای سرمایه گذاری و همچنین، به منظور غلبه بر مشکلات ناشی از مرگ سرپرست خانواده و پیری و کهولت است. به گزارش پول نیوز، غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی اظهار کرد: در سال ۲۰۱۹ کل پرتفوی بیمه حدود ۶هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار بود و ۷/۲ دهم درصد از کل GDP جهان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۸ حدود ۶۰ هزار میلیارد بود که نسبت به سال ۹۷ شاهد رشد ۳۶ درصدی بود.
وی ادامه داد: ۸۱ میلیون بیمه نامه و ۲۴ میلیون فقره خسارت صادر شد. صدور بیمه نامه نوعی درآمد برای شرکت‌های بیمه‌ای است، اما زمانی که کاهش پیدا کند، نشان می‌دهد وضعیت مردم نابسامان است.
این مقام مسئول تصریح کرد: نرخ رشد واقعی اقتصاد حدود ۴/۳ دهم درصد است، اما رشد نرخ اقتصادی در صنعت بیمه حدود ۸/۴ دهم درصد است. این نشان دهنده رشد دوبرابر اقتصادی صنعت بیمه نسبت به رشد اقتصادی کشور است.
در همین رابطه غدیر مهدوی رئیس سابق پژوهشکده بیمه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: اظهارات رییس کل بیمه مرکزی در خصوص رشد صنعت بیمه کاملا صحت دارد.
وی افزود: بیمه‌ی عمر به عنوان ابزاری برای سرمایه گذاری و همچنین، به منظور غلبه بر مشکلات ناشی از مرگ سرپرست خانواده و پیری و کهولت است. در بسیاری از کشور‌ها با بیمه‌های عمر، منبع مالی عظیمی درکل جامعه از حق بیمه‌های گرفته شده به دست می‌آید که می‌توان برای توسعه‌ی خود صنعت بیمه و یا دیگر بخش‌ها و خدمات رسانی بیشتر استفاده کرد.     بیشتر بخوانید: نمایندگان شرکت های بیمه، بازوی کمک برای صنعت   رئیس سابق پژوهشکده بیمه مطرح کرد: با وجود پیشرفت همه جانبه‌ی این بیمه در کشور‌های توسعه یافته و حتی بسیاری از کشور‌های در حال توسعه، محصولات بیمه‌ی عمر که نیاز مبرم زندگی امروز است، در سبد مصرفی خانواده‌های ایرانی جایگاه مطمینی به دست نیاورده است.
مهدوی ابراز کرد: یکی از دلایل مهم اندک بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور را ارایه خدمات ضعیف توسط شرکت‌های بیمه‌ای برمی گردد و ضریب نفوذ بیمه در دنیا به رقم ۶.۷ درصد رسیده که امروزه هم افزایش یافته است.
وی بیمه با رد نظریه بیش از اندازه بودن تعداد شرکت‌های بیمه‌ای در عین ارایه خدمات ضعیف به مشتریان خود درکشور، افزود: طبق پژوهش‌های پژوهشکده بیمه، صنعت بیمه کشور کشش دو تا سه برابری فعالیت بیمه‌ای در کشور را دارا است که البته نقد جدی به ارایه خدمات شرکت‌های بیمه‌ای وارد است.
این کارشناس صنعت بیمه مطرح کرد: نظارت بیمه مرکزی بر فعالیت شرکت‌های بیمه‌ای در دوسال اخیر رو به بهبود بوده که با توجه به عدم اشراف اطلاعاتی و تخصصی مدیر عاملین قبلی بیمه مرکزی، نظارت بر صنعت بیمه به شدت دچار افت شده بود که همین امر معضلات جدی را برای صنعت بیمه کشور به وجود آورده بود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران بیمه مرکزی صنعت بیمه استارت آپ های بیمه ای عملکرد صنعت بیمه در سال 99 شرکت های بیمه ای پژوهشکده بیمه بیمه مرکزی صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،سرپرست اداره ورزش و جوانان سقز میگوید: این جشنواره با نمایش 47 اسب اصیل کردی همراه بود.
مصطفی حق پرست افزود: در این رویداد سوارکارانی از استان های کردستان ، کرمانشاه ، کرمان ، آذربایجانهای شرقی و غربی ، اصفهان و اقلیم کردستان عراق شرکت داشتند.
رئیس هیات سوارکاری شهرستان سقز هم گفت: اسب کُرد به دلیل داشتن برخی خصوصیات بارز از جمله قد متوسط ۱۵۰ - ۱۴۰ سانتیمتر، بدن کوتاه و در مجموع عضلانی با زیر بند محکم، بسیار باهوش، مطیع، صبور و مقاوم در مسافت‌های طولانی، دارای سینه فراخ و به حد قابل قبولی عضلانی، پرنفس شناخته شده است.
لقمان حسنی با بیان اینکه اسب کُرد شامل سه تیره جاف، افشاری و سنجابی است افزود: این جشنواره نه تنها موجب توسعه ورزش سوارکاری و معرفی آن می‌شود بلکه در توسعه صنعت اسب بویژه اسب کُرد و توسعه صنعت گردشگری نیز تاثیرگذار است.
در استان کردستان حدود یک هزار و ۲۰۰ راس اسب وجود دارد که از این تعداد ۵۰۰ مورد آن ثبت و حدود ۲۰۰ راس نیز در مسابقات ورزشی شرکت می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت
  • یزد؛ میزبان غول‌های صنعت نساجی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه