Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل بیمه مرکزی گفت: خروج موضوع بازنشستگی از حالت کنونی و جایگزین کردن آن با بیمه زندگی، راهکاری مناسب در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه، کاهش فشار بودجه‌ای بر دولت و پیوند صنعت بیمه با بازار سرمایه است.

«غلامرضا سلیمانی» در اولین جلسه کمیته راهبری مطالعات توسعه بیمه‌های زندگی کشور که برای برنامه‌ریزی، طراحی و نظارت بر اجرای مطالعات در راستای توسعه بیمه‌های زندگی تشکیل شده است، افزود: در اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ مبالغ سنگینی به عنوان پرداخت به مجموعه بازنشستگان کشور برای همسان‌سازی در نظر گرفته شده و با توجه به این که جمعیت کشور رو به سالخوردگی می‌رود پرداخت این مبالغ فشار مالی زیادی در سال‌های آینده به دولت وارد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: راهکار این مسئله در بعد ملی و کلان، خروج مقوله بازنشستگی از حالت اجباری و جایگزین کردن آن با بیمه زندگی و لازمه آن فراهم کردن زمینه طراحی محصولات جدید و بازطراحی محصولات فعلی بیمه‌های زندگی است.
سلیمانی بیمه‌های زندگی را یکی از راه‌های پیوند صنعت بیمه و بازار سرمایه دانست و اضافه کرد: با توجه به تجربه اخیر مردم در خرید مستقیم از بازار سرمایه، صنعت بیمه می‌تواند در این زمینه جامع‌تر از صندوق‌های سرمایه گذاری فعلی باشد و با استقبال بیشتری مواجه شود.
رییس کل بیمه مرکزی مهمترین چالش مردم در برخورد با بیمه‌های زندگی را چگونگی محاسبه و تعیین ارزش بیمه‌نامه در هر لحظه از زمان دانست و خواستار استفاده از الگوهای بازار سرمایه در حوزه بیمه‌های زندگی شد که این موضوع می‌تواند شکل‌گیری بازار ثانویه برای بیمه‌های زندگی را نیز به همراه داشته باشد.
سلیمانی به عزم و آمادگی بیمه مرکزی در سه محور اصلاح قوانین و مقررات برای تسهیل توسعه بیمه‌های زندگی، جلوگیری از هرگونه موازی‌کاری و کمک به حذف موانع توسعه بیمه‌های زندگی در کشور اشاره کرده و خواستار ارائه طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی کمیته در جهت رشد بیمه‌های زندگی در کشور شد.
حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه نیز در این نشست ضمن اشاره به اقدامات پژوهشکده در برنامه‌ریزی و اجرای پژوهش‌های حوزه بیمه‌های زندگی به خصوص در سال‌های اخیر گفت: توسعه بیمه‌های زندگی به لحاظ بنیادی جنبه‌های مختلف مطالعاتی، ترویجی، فرهنگی و توسعه‌ای دارد که فعالیت جدی‌تری در تمامی این حوزه‌ها مورد نیاز است و عزمی جدی در صنعت بیمه، بیمه‌ مرکزی و پژوهشکده بیمه را می‌طلبد.  
وی ابراز امیدواری کرد که این کمیته بتواند در جهت تدوین و اجرای برنامه مذکور کمک‌های ارزشمندی را در اختیار بیمه مرکزی قرار دهد
براساس این گزارش با توجه به اهمیت بیمه‌های زندگی در رشد اقتصادی و همچنین برای رسیدن به اهداف و چشم‌انداز صنعت بیمه در راستای افزایش سهم بیمه‌های زندگی و ارتقاء نقش آن در توسعه اقتصادی کشور، پژوهشکده بیمه با تأیید رئیس کل بیمه مرکزی، کمیته‌ای اجرایی تحت عنوان «کمیته راهبری مطالعات در راستای توسعه بیمه‌های زندگی کشور» را با هدف بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه بیمه‌های زندگی در صنعت بیمه و تعیین اولویت‌های مطالعاتی در این خصوص تشکیل داده است.

برچسب ها: بیمه ، صندوق بازنشستگی ، بودجه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MxW

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه صندوق بازنشستگی بودجه توسعه بیمه های زندگی بیمه های زندگی بازار سرمایه بیمه مرکزی صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استانهای فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رییس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‌‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟