Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سومین گزارش مدیریتی پژوهشکده بیمه ویژه تابستان 1400 با موضوع «گزارش مدیران ریسک اروپایی» منتشر شد. نظرسنجی از مدیران ریسک اروپا، نمای کلی و مسئولیت‌ها، نگرانی‌ها و عملکردهای مدیران ریسک در اروپا را ارائه می‌دهد و حاوی مجموعه‌ای از آخرین اطلاعات آماری موجود در زمینه مدیریت ریسک است که به منظور رفع نیازهای آماری تصمیم‌گیران، برنامه‌ریزان، پژوهشگران و سایر متقاضیان حوزه ریسک می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، فدراسیون انجمن‌های مدیریت ریسک اروپا(FERMA)، با گردهم آوردن 22 انجمن مدیریت ریسک در 21 کشور اروپایی، حدود 5000 مدیر ریسک حرفه‌ای فعال در طیف گسترده‌ای از بخش‌های کسب‌و‌کار را شامل می‌شود. گزارشات FERMA در زمره موثق‌ترین گزارش‌های مربوط به مدیریت ریسک در کشورهای اروپایی قرار دارد و از سال 2002 هر دوسال یکبار با همکاری مشترک یکی از معتبرترین موسسات مالی دنیا(PwC) تهیه می‌شود.
گزارش FERMA مربوط به سال 2020 میلادی، در پنج بخش شامل «نقش رو به رشد مدیر ریسک در تحول دیجیتال»، « نقش مدیر ریسک در پایداری»، « مدیر رسیک با دشوار شدن بازار بیمه ربه‌رو است»، « آموزش مدیر ریسک و افزایش اهمیت گواهی صلاحیت حرفه‌ای» و «حضور و تعامل مدیر ریسک با سازمان» تنظیم شده و تحت سرپرستی دکتر مسعود اسعدسامانی در مرکز مدیریت ریسک ایران به طور کامل ترجمه گردیده است. این گزارش با استفاده از نظرسنجی از مدیران ریسک شاغل در تعدادی از سازمان‌های اروپایی، تصویری از پیشرفت مدیریت ریسک را از دیدگاه مدیران ریسک حرفه‌ای در سراسر اروپا ارائه می‌دهد.
این بررسی نشان می‌دهد که در دنیای امروز، مدیریت ریسک به ضرورتی انکارناپذیر تبدیل شده و نقشی فزاینده در توسعه پایدار سازمان ایفا می‌کند.
بر اساس یافته‌های گزارش حاضر، دوسوم مدیران ریسک دارای صلاحیت حرفه‌ای در زمینه مدیریت ریسک هستند. همچنین 77درصد از مدیران ریسک بر ضرورت وجود یک گواهی صلاحیت حرفه‌ای شناخته‌شده در مدیریت ریسک تاکید دارند و به‌رسمیت‌شناختن آن توسط سازمان را به عنوان اولین مزیت این گواهی مطرح کرده‌اند. در این نظرسنجی 3 ریسک اصلی در 10 سال آینده را شامل تغییرات اقلیمی و خسارات زیست‌محیطی، تغییر رفتار مشتری و رویدادهای آب‌و‌هوایی دانسته‌‌‌اند.
این مدیران دغدغه‌های خود را به ترتیب مقررات جدید، تمرکز بازار ببیمه، تغییر در شرایط بازار و محدودیت‌ها و استثنائات مربوط به ظهور ریسک‌های خاص مطرح کرده‌اند و در خصوص توسعه پایدار تاکید کرده‌اند که یکپارچگی ریسک‌های مربوط به حاکمیت اجتماعی- زیست‌محیطی باید در حوزه تمرکز مدیران ریسک در سال‌های آتی قرار بگیرد.
بر پایه این گزارش مدیران ریسک در مواجهه با ریسک‌هایی که از تکنولوژی‌های نوظهور نشات می‌گیرند از راهکارهایی نظیر شناسایی و ارزیابی ریسک‌ها پیش از پذیرش تکنولوژی‌های جدید توسط کسب‌و‌کار، شناسایی و ارزیابی تکنولوژی‌های نوظهوری که توسط کسب‌و‌کار استفاده می‌شود و تحلیل و اصلاح خلأ پوشش‌های بیمه‌ای بهره می‌گیرند.
علاقه‌مندان برای دریافت متن کامل گزارش مدیریتی می‌توانند به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/5369/ مراجعه نمایید.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت ریسک مدیران ریسک مدیر ریسک حرفه ای ریسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • احضار مجدد مدیران سپاهان و پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • احضار مدیران پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری