Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه توسعه از اواسط سال ۱۴۰۰ با اعلام شورای عالی بیمه، ورشکسته اعلام شد، اما با این حال صفحه رسمی اینستاگرامی پژوهشکده بیمه به در اقدامی تعجب برانگیز، سالروز صنعت بیمه در ایران را به این شرکت ورشکسته تبریک گفت؛ اکنون این سوال به وجود خواهد آمد که زنده نگه داشتن نام چنین شرکتی از سوی پژوهشکده بیمه به عنوان بازوی علمی و دولتی نهاد ناظر با چه هدفی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بانک و بیمه بازارنیوز؛ همزمان با فراهم شدن زمینه فعالیت‌های بخش خصوصی در صنعت بیمه، شرکت «بیمه توسعه» یکی از نخستین شرکت‌های بیمه مرتبط با بخش خصوصی بود که بر اساس پروانه تاسیس شماره ۱۹۹۰۳ مورخ ۱۵ / ۰۸ / ۱۳۸۱ و پروانه شماره ۵۱۹۶ مورخ ۲۸ / ۰۲ / ۱۳۸۲ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران رسما فعالیت خود را آغاز کرد.


حال پس از گذشت نزدیک به دو دهه از عمر این شرکت، در نهایت پروانه بیمه توسعه در اواسط سال ۱۴۰۰ به دلیل ناتوانی در پرداخت خسارت، از سوی بیمه مرکزی و شورای عالی بیمه تعلیق گردید و تعهدات بیمه نامه‌های شخص ثالث و زندگی این شرکت، به بیمه ایران منتقل گردید.

نکته قابل تاملی که پیرامون این بیمه‌گر وجود دارد این است که پس از بروز مشکلات متعدد مالی، پژوهشگران مورد تایید پژوهشکده بیمه در گزارشی، به صراحت از عنوان «ورشکسته» برای این شرکت استفاده و تاکید کرده اند که سه سال قبل از وقوع این رخداد، آن را پیش بینی کرده و درباره آن هشدار داده بوده اند.


تاکید کارشناسان این پژوهشکده تنها به استفاده از یک کلمه ورشکستگی خلاصه نشده است چرا که در گزارش نهایی کارشناسان این پژوهشکده به صراحت این جمله آمده است که «از نظر شورای عالی بیمه، این بیمه گر (بیمه توسعه) ورشکسته اعلام شده است.»


حال با وجود همه این موارد، اخیرا صفحه رسمی اینستاگرامی پژوهشکده بیمه، در اقدامی تعجب برانگیز ۲۸ اردیبهشت، سالروز صنعت بیمه را هم به شرکت بیمه توسعه تبریک گفته است!

 


این در حالی است کارشناسان همین پژوهشکده در گزارش مذکور ورشکستگی این بیمه‌گذار را به صراحت اعلام کرده بودند؛ اکنون این سوال به وجود خواهد آمد که زنده نگه داشتن نام شرکت بیمه توسعه از سوی پژوهشکده بیمه به عنوان بازوی علمی و دولتی نهاد ناظر با چه هدفی صورت میگیرد؟


بنابر اعلام مدیران ارشد این پژوهشکده، پاسخگویی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و توسعه تحقیقات علمی، کاربردی در زمینه بیمه و همچنین ساماندهی پژوهش‌های بیمه‌ای و فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه صنعت بیمه در کشور از مهمترین اهداف تاثیر‌گذار در تاسیس پژوهشکده بیمه شده است.


بنا بر مشاهدات خبرنگار بانک و بیمه بازارنیوز، پس از اعلام ورشکستگی کامل بیمه توسعه، فعالیت این بیمه‌گذار به طور کامل تعلیق و متوقف شده است.

حال با وجود چنین نشانه‌هایی از تعطیلی این بیمه‌گذار، مدیران ارشد پژوهشکده بیمه همچنان اصرار بر این دارند که بیمه توسعه ورشکست نبوده و بخش اداری آن همچنان در حال فعالیت است، اصرار بیهوده‌ای که حتی تعجب دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامی پژوهشکده بیمه را هم برانگیخته است.


حال باید دید که چرا چنین نهاد دولتی که وظیفه اصلی توسعه تحقیقات علمی، کاربردی فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه صنعت بیمه ایران است با رد ادعای خود مبنی بر اعلام صریح ورشکستگی بیمه توسعه، در سالروز صنعت بیمه عکسی را منتشر می‌کند که در آن این اطمینان خاطر را به آحاد مردم می‌دهد که بیمه توسعه تعطیل نبوده و همچنان می‌تواند به حیات خود ادامه دهد.


پایان پیام//

برچسب ها: بیمه توسعه ، بیمه مرکزی ، وزارت اقتصاد و امور دارایی ، پژوهشکده بیمه ، نظارت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RSN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه توسعه بیمه مرکزی وزارت اقتصاد و امور دارایی پژوهشکده بیمه نظارت پژوهشکده بیمه بیمه مرکزی بیمه توسعه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه