Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه توسعه از اواسط سال ۱۴۰۰ با اعلام شورای عالی بیمه، ورشکسته اعلام شد، اما با این حال صفحه رسمی اینستاگرامی پژوهشکده بیمه به در اقدامی تعجب برانگیز، سالروز صنعت بیمه در ایران را به این شرکت ورشکسته تبریک گفت؛ اکنون این سوال به وجود خواهد آمد که زنده نگه داشتن نام چنین شرکتی از سوی پژوهشکده بیمه به عنوان بازوی علمی و دولتی نهاد ناظر با چه هدفی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بانک و بیمه بازارنیوز؛ همزمان با فراهم شدن زمینه فعالیت‌های بخش خصوصی در صنعت بیمه، شرکت «بیمه توسعه» یکی از نخستین شرکت‌های بیمه مرتبط با بخش خصوصی بود که بر اساس پروانه تاسیس شماره ۱۹۹۰۳ مورخ ۱۵ / ۰۸ / ۱۳۸۱ و پروانه شماره ۵۱۹۶ مورخ ۲۸ / ۰۲ / ۱۳۸۲ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران رسما فعالیت خود را آغاز کرد.


حال پس از گذشت نزدیک به دو دهه از عمر این شرکت، در نهایت پروانه بیمه توسعه در اواسط سال ۱۴۰۰ به دلیل ناتوانی در پرداخت خسارت، از سوی بیمه مرکزی و شورای عالی بیمه تعلیق گردید و تعهدات بیمه نامه‌های شخص ثالث و زندگی این شرکت، به بیمه ایران منتقل گردید.

نکته قابل تاملی که پیرامون این بیمه‌گر وجود دارد این است که پس از بروز مشکلات متعدد مالی، پژوهشگران مورد تایید پژوهشکده بیمه در گزارشی، به صراحت از عنوان «ورشکسته» برای این شرکت استفاده و تاکید کرده اند که سه سال قبل از وقوع این رخداد، آن را پیش بینی کرده و درباره آن هشدار داده بوده اند.


تاکید کارشناسان این پژوهشکده تنها به استفاده از یک کلمه ورشکستگی خلاصه نشده است چرا که در گزارش نهایی کارشناسان این پژوهشکده به صراحت این جمله آمده است که «از نظر شورای عالی بیمه، این بیمه گر (بیمه توسعه) ورشکسته اعلام شده است.»


حال با وجود همه این موارد، اخیرا صفحه رسمی اینستاگرامی پژوهشکده بیمه، در اقدامی تعجب برانگیز ۲۸ اردیبهشت، سالروز صنعت بیمه را هم به شرکت بیمه توسعه تبریک گفته است!

 


این در حالی است کارشناسان همین پژوهشکده در گزارش مذکور ورشکستگی این بیمه‌گذار را به صراحت اعلام کرده بودند؛ اکنون این سوال به وجود خواهد آمد که زنده نگه داشتن نام شرکت بیمه توسعه از سوی پژوهشکده بیمه به عنوان بازوی علمی و دولتی نهاد ناظر با چه هدفی صورت میگیرد؟


بنابر اعلام مدیران ارشد این پژوهشکده، پاسخگویی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و توسعه تحقیقات علمی، کاربردی در زمینه بیمه و همچنین ساماندهی پژوهش‌های بیمه‌ای و فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه صنعت بیمه در کشور از مهمترین اهداف تاثیر‌گذار در تاسیس پژوهشکده بیمه شده است.


بنا بر مشاهدات خبرنگار بانک و بیمه بازارنیوز، پس از اعلام ورشکستگی کامل بیمه توسعه، فعالیت این بیمه‌گذار به طور کامل تعلیق و متوقف شده است.

حال با وجود چنین نشانه‌هایی از تعطیلی این بیمه‌گذار، مدیران ارشد پژوهشکده بیمه همچنان اصرار بر این دارند که بیمه توسعه ورشکست نبوده و بخش اداری آن همچنان در حال فعالیت است، اصرار بیهوده‌ای که حتی تعجب دنبال کنندگان صفحه اینستاگرامی پژوهشکده بیمه را هم برانگیخته است.


حال باید دید که چرا چنین نهاد دولتی که وظیفه اصلی توسعه تحقیقات علمی، کاربردی فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه صنعت بیمه ایران است با رد ادعای خود مبنی بر اعلام صریح ورشکستگی بیمه توسعه، در سالروز صنعت بیمه عکسی را منتشر می‌کند که در آن این اطمینان خاطر را به آحاد مردم می‌دهد که بیمه توسعه تعطیل نبوده و همچنان می‌تواند به حیات خود ادامه دهد.


پایان پیام//

برچسب ها: بیمه توسعه ، بیمه مرکزی ، وزارت اقتصاد و امور دارایی ، پژوهشکده بیمه ، نظارت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RSN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه توسعه بیمه مرکزی وزارت اقتصاد و امور دارایی پژوهشکده بیمه نظارت پژوهشکده بیمه بیمه مرکزی بیمه توسعه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت