Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت بيمه يكي از مهمترين اركان توسعه اقتصادي كشورهاست. با مروري بر سهم صنعت بيمه در اقتصاد كشوره اي توسعه يافته مي توان در يافت كه بيمه در مقايسه با خدمات ديگر نقش و اهميت بيشتر و چشمگيرتري دارد. بیمه و جایگاه آن، موقعیت فعلی این صنعت در کشور و برنامه هایش از جمله نکاتی است که این روز‌ها مدیران مختلف بیمه‌ای از آن سخن می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان شرکت‌های بیمه با چالش‌هایی روبه رو می‌شوند که با مشارکت پژوهشکده بیمه بررسی و شود.   چرا چالش‌های شرکت‌های بیمه کمتر برای بحث و پژوهش به پژوهشکده بیمه ارجاع داده می‌شود؟ این مشکل از صنعت بیمه و بیمه گران است یا پژوهشکده بیمه؟
حمید کردبچه عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا و رییس سابق پژوهشکده بیمه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: بخشی از پاسخ پیش ما است و بخشی پیش خود شرکت‌ها است. بخشی که پیش ما است می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.   وی افزود: مثلا این که پژوهشکده تجهیز نشده برای این که به مسائل شرکت‌ها بپردازد و اساسا فرایندهایش را اینطور تعریف نکرده است.   رییس سابق پژوهشکده بیمه در ادامه گفت: این بوده که ظرف سه سال گذشته دفتر ارتباط با صنعت را برای همین تعریف کرده ایم و محصولی داشته ایم که بیرون نیامده است بخشی می‌تواند در چارچوب همان صحبت بی پرده‌ای که داشتیم ضعف پژوهشکده بوده است.   بیشتر بخوانید: برنامه پوچ صنعت بیمه برای فعالیت استارت آپ‌ها در این حوزه +پادکست   کردبچه عنوان کرد: صنعت زمانی محصولی از ما می‌خواهد که بتواند استفاده کند. نیاز ندارد مانند نظام اداری که بخواهد پژوهشی انجام دهد، چون در بودجه باید a درصد به پژوهش اختصاص دهد و برایش مهم نیست که در کتابخانه بگذارد یا اساسا چاپ نکند.   عضو هیات علمی دانشگاه الزهرابیان کرد: صنعت اگر سراغ ما می‌آید کاری از ما می‌خواهد که مشکلش را حل کنیم. شاید مشکل این بوده که پژوهشکده نمی‌توانسته مشکل صنعت را حل کند. این بوده و این هنوز هم هست. نگاهی که صنعت به پژوهشکده دارد و نگاهی که حتی بیمه مرکزی دارد و جلسات رسمی بعضا به من گفته می‌شود این است که کار‌های پژوهشکده آکادمیک و دانشگاهی است.   وی ابراز کرد: این آکادمیک در نظام صنعت وقتی استفاده می‌شود معنی مثبت ندارد. یعنی به درد نخور است. انگار عملگرا و کاربردی نیست. مشکل ما را حل نمی‌کند.   کردبچه خاطر نشان کرد: در جلسه‌ای به شرکت بیمه‌ای رفته بودم. گفتم شما ممکن است برای یک عکس تبلیغاتی که می‌خواهید منتظر کنید و منطقش هم درست است و می‌گویید می‌خواهم برند سازی کنم میلیارد‌ها پول بدهید. ولی اگر پژوهشکده بگوید حاضرم روی برندسازی شما و رضایت مشتری شما کار کنم که همان اتفاق اصولی رخ دهد و ماندگار شود چقدر حاضرید پول برایش بدهید؟ من مطمئن نیستم صنعت برای چنین محصولی پول دهد. این بر می‌گردد به آن داستان.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 اقتصاد ایران بیمه مرکزی پژوهشکده بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،سرپرست اداره ورزش و جوانان سقز میگوید: این جشنواره با نمایش 47 اسب اصیل کردی همراه بود.
مصطفی حق پرست افزود: در این رویداد سوارکارانی از استان های کردستان ، کرمانشاه ، کرمان ، آذربایجانهای شرقی و غربی ، اصفهان و اقلیم کردستان عراق شرکت داشتند.
رئیس هیات سوارکاری شهرستان سقز هم گفت: اسب کُرد به دلیل داشتن برخی خصوصیات بارز از جمله قد متوسط ۱۵۰ - ۱۴۰ سانتیمتر، بدن کوتاه و در مجموع عضلانی با زیر بند محکم، بسیار باهوش، مطیع، صبور و مقاوم در مسافت‌های طولانی، دارای سینه فراخ و به حد قابل قبولی عضلانی، پرنفس شناخته شده است.
لقمان حسنی با بیان اینکه اسب کُرد شامل سه تیره جاف، افشاری و سنجابی است افزود: این جشنواره نه تنها موجب توسعه ورزش سوارکاری و معرفی آن می‌شود بلکه در توسعه صنعت اسب بویژه اسب کُرد و توسعه صنعت گردشگری نیز تاثیرگذار است.
در استان کردستان حدود یک هزار و ۲۰۰ راس اسب وجود دارد که از این تعداد ۵۰۰ مورد آن ثبت و حدود ۲۰۰ راس نیز در مسابقات ورزشی شرکت می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت
  • یزد؛ میزبان غول‌های صنعت نساجی
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه